Tuesday , February 7 2023

Rregullat e reja per udhetaret qe hyjne ne UK, nga 15 Shkurti

rules_from15_Feb_entering_UK

Nga e Hëna date 15 Shkurt 2021, gjithë udhëtarët që hyjnë në Angli do të duhet të paguajnë 1750 GBP për qëndrimin e tyre në karantinim, deklarojë Ministri i Shëndetësisë Matt Hancock.

Këto janë masa të detyrueshme për cdo përson që vjen nga 33 vendet e listuara, në të cilën për momentin nuk përfshihet Shqiperia. Për ta kontrolluar listën e përditësuar klikoni këtu .

Ata të cilët nuk do të qëndrojnë në hotelet e vendosura nga qeveria do të dënohen me gjobë 10 000 GBP .

Panvarsisht nga mos përfshirja e shqipërisë në listën e mësipërme duhet patur parasysh që:

Nga data 22 Dhjetor nuk ka fluturime direkte me shqipërinë. Pra udhëtarët duhet të tregohen të kujdesshëm dhe të zgjedhin vendet e duhura të transit.

Gjithashtu është shumë e rëndësishme të theksohet se e vetmja arsye për udhetim është ‘arsye pune’, në rastet kur nuk kryhet dot online. Të gjithë ata të cilët udhëtojnë pvr arsye të tjera urgjence, duhet të provojnë se është vërtetë urgjence.

Dhoma Shqiptaro – Britanike ka përshtatur të gjithë takimet, nga Jananri i 2021, në online. Përjashtime ka vetem për ato biznese të cilat demostrojnë një potencial të madh për tregun Britanik, në invesitime apo hapje vendesh pune. Për gjithë të interesuarit na kontaktoni ne info@abcci.com

11 Feb 2021

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.