Tuesday , February 7 2023

Shqiperia rihap fluturimet direkte me Britanine e Madhe

Qe nga data 14 Prill 2021, Shqiperia ka lejuar te rinisin fluturimet direkte me Britanine e Madhe. Fluturimet u ndaluar ne 22 Dhjetor 2020, per shkak te numrit te madhe ti infektimeve qe Britania po regjistronte por edhe per shkak te nje mutacioni te virusit Covid-19 te identifikuar.

 

Dy jane faktet qe duhen theksuar ne kete situate: Fakti qe te gjtihe te interesuarit per te udhetuar midis Shqiperise dhe Britanise se Madhe kane udhetuar nepermjet linjave me ndalese te ndermjetme. Gjithashtu, hapja e udhetimeve direkte nuk do te thote qe te gjithe Shqiptaret qe kane deshire te udhetojne per turizm, pra te gjithe qe nuk kane biznes qe mund te beje nje blerie prej 50M GBP ne Britani, nuk mund te udhetojne pasi perseri britania e ka te ndaluar udhetimin per turizm.

 

Ketu mund te gjeni edhe informacionin me te zgjeruar te Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale te Republikes se Shqiperise

https://shendetesia.gov.al/vendimet-e-komitetit-teknik-te-eksperteve-manastirliu-shtyhet-me-dy-ore-qarkullimi-i-levizjes-dhe-orari-i-bareve-dhe-restoranteve-hapen-fluturimet-me-britanine-e-madhe/?fbclid=IwAR2zbjiUbI2He-r0G4Jw3ey6Ot0U1A1etsiL3x2Bb2EpFWrz8YYaeqEtn3c

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.