Saturday , April 17 2021

Sondazhi: kthimi në ”normalitet” për bizneset shqiptare!

Ky pyetësor mund të sjellë ndryshime apo rishikime ligjore me impakt në përmirësimin e situatës ekonomike të krijuar pasi rezultatet e këtij pyetësori gjithashtu dhe rekomandimet do t’i paraqiten Qeverisë Shqiptare për konsiderime të mëtejshme.

https://forms.gle/9DqsP2WhLtVQAaYi7

Pas pyetësorit ”Sfidat e bizneseve shqiptare gjatë pandemisë COVID- 19” , Dhoma së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri- Britani e Madhe vjen me pyetësorin nr.2 : ”Kthimi në ”normalitet” për bizneset shqiptare!”

Cfarë është Normaliteti I Ri? Si mund të mbijetojë biznesi në këtë kohë?
Në këto momente, kur të bërit biznes por edhe ekonomitë ndërkombëtare po përballen me shumë sfida, Dhoma Britanike e Tregtisë në Shqipëri ka qëndruar gjithë kohës në mbështetje të bizneseve pavarësisht karantinimit.

Për sugjerime ose komente mund të na kontaktoni nëpërmjet email-it zyrtar: info@abcci.com

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.