Tuesday , February 7 2023

Tags

GBX  :  të kujdesesh për biznesin në mënyrë korrekte me sinqeritet dhe seriozitet janë parësore per suksesin.

GBX  :  të kujdeset për biznesi në mënyrë korrekte me sinqeritet dhe seriozitet janë parësore per suksesin. Intervist me zotin Gentian Doda Kompania GBX themeluar në vitin 2016 , një risi në tregun shqiptar, nisi  si një bashkëpunim i një biznesi familjar dhe tanimë është shndërruar në një biznes ndërkombëtar. …

lexo më shumë »