Tuesday , February 7 2023

Tags

Trainime te reja nga Dhoma Britanike ne Shqiperi

Dhoma Britanike ne Shqiperi konfirmon se pergjate 2021 do te ofroje tranimet e meposhtme. Ftohen te marrin pjese: Manaxher, Punojes, Student apo Profesionist qe deshirojne te rifreskojne njohurite e tyre apo te njihen me te rejat e fundit ne fushen e Titulli Datat Kostot Start-up, si te fillosh biznesin me pak …

lexo më shumë »

Shitjet B2B

Shitjet B2B

Çdo gjë që duhet të dini mbi B2B, në realitetin e Ri   Për të gjithë kompanitë dhe individët që na djekin në trainimet që Dhoma Britanike ofron, tashmë e dinë që tranimet tona janë transformuar dhe kanë përfshirë elementin e ndikimit që pandemia ka në normat klasike të të …

lexo më shumë »