Tuesday , February 7 2023

Tags

Investoni ne Energjine Djellore

Energjia Djellore, prodhimi prej saj do te jete me i madh se i te gjithe burimeve te tjera te energjise deri ne fund te ketij viti. Ne vazhdimsi te fushates per ndergjegjesimin e biznesit dhe popullsise ne pergjithesi mbi potencialin, ndikimin pozitiv ne ambient dhe kostot e mira qe prodhimi …

lexo më shumë »