Tuesday , February 7 2023

Tags

Në pritje të tsunamit të referendumit

Nga Zenel Hoxha E enjtja, 23 Qershor, për shumë Britanike, të pa vendosur në çështje votimesh, do të sigurohen të votojnë në Referendumin ndoshta më të rëndësishme të kësaj gjenerate atë të qëndrimit apo Jo në Evropë. Kjo është treguesi i parë i testimeve të bëra mbi pjesëmarrjen dhe ndërgjegjësimin, …

lexo më shumë »

Trade Mission to UK October 2016

Trade Mission to UK (10-14 Oct. 2016) To be part of the Mission or The Chamber’s Gala Dinner contact us here The Albanian British Chamber of Commerce and Industry invites all the Albanian and regional companies to take part at the Trade Mission to UK organised from 10th to 14th …

lexo më shumë »

The President of the Republic of Albania Awards

The President of the Republic of Albania, opened a new chapter into the relation and acknowledgement of the work and contribution that the business brings to the communities. It is the first time that in the Republic of Albania the institution of the President of the Republic takes into account …

lexo më shumë »

Si te ndertoni nje biznes online?

  Tregtia elektronike apo ndryshe e quajtur me terminologjine e-commerce eshte procesi i shitjes te produkteve dhe sherbimeve tuaja ne internet, deri ketu te gjithe jane te familjarizuar pasi e perdorim shpesh per te blere apo per te marre nje informacion te caktuar.Statikisht ka shume biznese qe lancohen direk online …

lexo më shumë »