Tuesday , February 7 2023

Tags

Viti i Ri, Potenciale të Reja

2021, te punosh online?!

Të nderuar anëtarë dhe miq të Dhomës,   Në emër të Dhomës ju urojmë një vit të ri sa më të mbarë dhe shpresojmë se 2021 do të sjell shëndet dhe prosperitet.   Kam kënaqesinë që këtë komunikim të parë për 2021 ta filloj me vargjet e shkrimtarit të famshëm …

lexo më shumë »