Tuesday , February 7 2023

Tags

Në pritje të tsunamit të referendumit

Nga Zenel Hoxha E enjtja, 23 Qershor, për shumë Britanike, të pa vendosur në çështje votimesh, do të sigurohen të votojnë në Referendumin ndoshta më të rëndësishme të kësaj gjenerate atë të qëndrimit apo Jo në Evropë. Kjo është treguesi i parë i testimeve të bëra mbi pjesëmarrjen dhe ndërgjegjësimin, …

lexo më shumë »