Tuesday , February 7 2023

Takim me Antaret e Ri te Dhomes

Me 28 Shtator u organizua takimi i radhes per prezantimin e bashkepuntoreve antare te rinj te Dhomes Britanike te Tregtise ne Tirane.

 

Takimi i antareve dhe miqve te Dhomes u mbajt ne sallen e konferencave ne Dhomen Britanike ne Tirane. Te pranishnmit, kompani te ndryshme, mirepriten antaret e rinj dhe ne ceremonine e prezantimit te tyre ku u konfirmuan arritjet e ketyre kompanive, fusha e vepritarise te tyre si edhe potencialet qe ato paraqesin per bashkepunimin me tregun Brianik.

 

Takimi u drejtuar nga zoti Patrik Strong, Drejtor i Dhomes, i cili vleresoje arritjet e deri tanishme si edhe prezantoje perpara te pranishmeve si edhe Presidentit te Dhomes Zotit Hoxha dhe zv Presidentit zotit Loloci fokusin e punes per dy vitet e ardhshme.

 

Te pranishmit paten mundesi te benin pyetje mbi oportunitetet qe ka krijuar situata aktuale e mardhenieve tregtare ne Europe dhe me gjere. Gjithashtu te pranishmit paten mundesi te network me njeri tjetrit ne koktelin e organizuar pas takimit.

Per informacione mbi bashkepunimin e mundshem me Dhomen na kontaktoni ne info@abcci.com

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.