Tuesday , February 7 2023

Trainime te reja nga Dhoma Britanike ne Shqiperi

Dhoma Britanike ne Shqiperi konfirmon se pergjate 2021 do te ofroje tranimet e meposhtme.

Ftohen te marrin pjese:

Manaxher, Punojes, Student apo Profesionist qe deshirojne te rifreskojne njohurite e tyre apo te njihen me te rejat e fundit ne fushen e

Titulli Datat Kostot
Start-up, si te fillosh biznesin me pak buxhet

Regjistrohuni ketu 

6 Shkurt ora 11.00-13.00

6 Mars ora 11.00-13.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro

Manaxhimi i ditarit, takimeve dhe kohes, nepermjet perdorimit te mire te Software

Regjistrohuni ketu

5 Shkurt ora 15.00-17.00

5 Mars ora 15.00-17.00

Falas per antaret te ABCCI

30 Euro per jo antare

Financa per kompani te vogla

Regjistrohuni ketu

12 Shkurt ora 15.00 -17.00

12 Mars ora 15.00-17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

Letrat dhe raportet zyrtare ne biznes

Regjistrohuni ketu

17 Shkurt ora 15.00- 17.00

17 Mars ora 15.00-17.00

14 Prill ora 15.00- 17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI

Mbajtja e te dhenave, dokumentimi dhe arshiva

Regjistrohuni ketu

20 Shkurt ora 11.00-13.00

20 Mars ora 11.00-13.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antaret

Impakti i komunikimit te sukseshem. Aftesia e percimit te mesaxhit dhe krijimit te bashkepunimeve

Regjistrohuni ketu

19 Shkurt ora 15.00-17.00

19 Mars ora 15.00-17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

Manaxhimi i Facebook

Regjistrohuni ketu

27 Shkurt ora 11.00-13.00

6 Mars ora 11.00-13.00

e me pas cdo te Premte

ora 16.00-19.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

Manaxhimi i Instagram-it

Regjistrohuni ketu

26 Shkurt ora 15.00-17.00

5 Mars ora 15.00-17.00

dhe cdo te enjte pasuese

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

SEO dhe strategia

Regjistrohuni ketu 

9,10 dhe 11 Mars

Ora 17.00-18.30

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI

Digital Marketing

Regjistrohuni ketu

6,13,20&27  Mars

Ora 15.00-17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI

Pronsia Intelektuale

Regjistrohuni ketu

3 Mars, dhe cdo te merkure te pare te muajit, me perjashtim te Gushtit.

Ora 15.00 to 17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI, per seance

 

Kemi kenaqesine te konfirmojme se Dhoma ofron edhe tranime me specifike te dizenjuar per kompani qe bejne tregti nderkombetarete si:

Legal English

English for Business

International Accounting

Na kontaktoni per informacion me te detajuar ne info@abcci.com

20 Janar 2021

 

 

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.