Tuesday , February 7 2023

Verërat Ndërkombëtare, degustimi me miqtë në Tiranë

18 Tetor 2017. Sapo ka perfunduar aktiviteti i International Wines in Tirana, Vererat Nderkombetare ne Tirane, mbajtur ne Tirana Busienss Park  organizuar me bashkepunimin e te gjithe Dhomave Bilaterale te Shqiperise.

Qellimi i aktivitetit ishte promovimi i varieteteve te vererave nga vendeve perkatese si edhe njohja e industrise Shqiptare me mundesine e bashkepunimit dhe futjes te ketyre produkteve per klientelen Shqiptare te sektorit te vererave e cila ne keto dhjet vitet e fundit ka patur nje rritje mbi 140% te konsumit te tyre si atyre te prodhuara ne Shqiperi apo te importuara.

Republika e Afrikes se Jugut u perfaqesuar nepermjet prezantimit te produkteve te tyre nga Konsulli i Nderit i Afrikes se Jugut ne Shqiperi, njekohesisht President i Dhoems se Tregtise dhe Industrise shqiperi Britani e Madhe zoti Zenel Hoxha.

 

Dhoma eshte e dedikuar ne promovimin e antareve te saj, produkteve apo sherbimeve te tyre, si brenda por edhe jasht vendit, ne me shume se 60 aktivitete te pervitshme.

 

Ftojme te gjithe kompanite te cilat kane deshire te reklamohen dhe te krijojne lidhje me kompani nderkombetare te na kontaktojne ne info@abcci.com ose tel 042341020

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.