Thursday , April 22 2021

Veshtiresi ne aplikimin dhe marrjen e ndihmes financiare?

Takimi yne i perjavshem online.

Kompani dhe individe kane hasur veshtiresi ne aplikimet e tyre prane zyres e takses per te perfituar mbeshtetjen e Qeverise Shqiptare ne gjendjen e pandemise.

Ne situaten e pandemise shume kompani jane te pamundura te mbledhin dokumentacionin e nevojshem apo ta bejne ne kohen e duhur.

Per tju pergjigjur pyetjeve tuaja por edhe per tju sjellur shembuj nga aplikimiet e kompanve dhe individeve ju ftojme te regjistroheni dhe te na ndiqni diten e Shtune data 2 Maj 2020 ora 11 ne webminarin e Dhomes Britanike . Dergoni emailin dhe tel tuaj qe tju regjistrojme per te marre pjese. 

 

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.