Thursday , April 22 2021

AstraZeneca e sigurt – thote EU. Zoti Hoxha rithekson edhe njehere mbeshtetjen e tij

Miq të nderuar!

Vaksina e Oxford Astra Zeneca nuk eshtë shkaktare e mpikjes gjakut( trompozës). Njofton Enti rregullator i barnave te Bashkimit Europian.

Ne nuk do të ndalemi deri në vaksinimin e plotë të bashkëatdhetarëve tanë ne Ballkan.
Vaksina e Oxford eshtë më e mira, më e lira ( 3.20 dollarë), lehtësisht për tu ruajtur, shpërndarë.

Z.H më 16.3.21 ora 1.45

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.